Tengok bola dan keputusan seri
Tengok bola dan keputusan seri

Assalamu'alaikum wbt. Perlawanan antara Kelantan dan Johor diakhiri ngan seri jer, huhu. Aku memang kurang minat bola2 ni tapi a...

Baca lagi »

Letih urus blog baju: www.pakaian.my
Letih urus blog baju: www.pakaian.my

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, dah siap la sikit2 pun. Nampak jer macam tu, boleh buat aku pening kepala, mood pun frust gile...

Baca lagi »

Gambar yang menarik! Ilusi mata yang terbaik! Hehehe
Gambar yang menarik! Ilusi mata yang terbaik! Hehehe

Assalamu'alaikum wbt. Kali ni aku nak kongsi gambar yang mmg ohsem dan menarik. Gambar2 ni bagi ilusi kat mata kite, macam tipu mat...

Baca lagi »

Tutorial: Cara mendapatkan domain percuma
Tutorial: Cara mendapatkan domain percuma

Assalamu'alaikum wbt. Tadi aku dah post pasal pengumuman , ni aku nak bukak satu tutorial macam mane nak dapatkan free domain ni. A...

Baca lagi »

Pemberian domain.my secara percuma: 2000kuata dibuka
Pemberian domain.my secara percuma: 2000kuata dibuka

Assalamu'alaikum wbt. Kami amat berterima kasih keatas tempahan anda terhadap domain .my, sekali lagi kami ingin meminta maaf keata...

Baca lagi »

Tips: Bila tiada idea untuk menulis entri blog
Tips: Bila tiada idea untuk menulis entri blog

Assalamu'alaikum wbt. Kali ni aku nak kongsi tips2 nak cari idea kalau idea korang dah kering kontang. Kebanyakan blogger tak updat...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top