Adakah kita turut berdosa menyebarkan gambar yang tidak tutup aurat?
Adakah kita turut berdosa menyebarkan gambar yang tidak tutup aurat?

Assalamu'alaikum wbt. Aku penah post entri ni, saje aku nak re-post balik sebab dulu aku post mase aku betol2 newbie lagi dalam dun...

Baca lagi »

Feliss.. Jangan nak banggakan kaum sendiri atau sesuka hati hina kaum lain
Feliss.. Jangan nak banggakan kaum sendiri atau sesuka hati hina kaum lain

Assalamu'alaikum wbt. Jodoh itu rahsia Allah, cume kite jer kene usaha untuk cari jodoh. Segalanya dah ditentukan oleh Allah. Janga...

Baca lagi »

"Jom join, income bulanan ribu riban, duk rumah goyang kaki" - Pfffft
"Jom join, income bulanan ribu riban, duk rumah goyang kaki" - Pfffft

Assalamu'alaikum wbt. Kebanyakan orang sekarang mesti perasan tak tentang ni? Banyak dah kite boleh nmpk ayat2 diorang kat facebook...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Berkatilah Umur dengan 4 Perkara
Tazkirah Pagi: Berkatilah Umur dengan 4 Perkara

Assalamu'alaikum wbt. Seandainya kita diberi umur untuk hidup oleh Allah hingga 50 tahun apakah yang akan kita lakukan untuk mema...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top