Kerana cinta agama terabai, kerana cinta akal dibiarkan.. zzz
Kerana cinta agama terabai, kerana cinta akal dibiarkan.. zzz

Assalamu'alaikum wbt. Zaman sekarang ni macam dah buat cinta ni adalah segala2nya. Aku tengok ramai yang bunuh diri sebab cinta, ...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: "Wanita, janganlah goda kami", kata lelaki.
Tazkirah Maghrib: "Wanita, janganlah goda kami", kata lelaki.

Assalamu'alaikum wbt. Wahai para wanita, bantulah dirimu dan umat Islam yang ingin menjaga iman mereka. Janganlah menggoda atau ter...

Baca lagi »

Senarai blogger Segmen: Makanan dan minuman kegemaran blogger Malaysia
Senarai blogger Segmen: Makanan dan minuman kegemaran blogger Malaysia

Assalamu'alaikum wbt. Aku berterima kasih kepada yang sudi join segmen simple ni. Aku dah start letak bloglist bagi blogger2 yang j...

Baca lagi »

Freebies: Sape nak gambar diphotoshopkan?
Freebies: Sape nak gambar diphotoshopkan?

Assalamu'alaikum wbt. Game? Dah malas nak layan. Citer? Jap2 lagi kot? Blogwalking? Pagi tadi dah blogwalking, malam plak kalau raj...

Baca lagi »

Baru lepas settle blogwalking tapi . . .
Baru lepas settle blogwalking tapi . . .

Assalamu'alaikum wbt. Punye la semangat aku nak blogwalking ari ni, sambil2 nak promote segmen aku tu. Kebanyakan blog ok jer tapi ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top