Tazkirah Maghrib: Gembirakan orang lain
Tazkirah Maghrib: Gembirakan orang lain

Assalamu'alaikum wbt. Jika kamu boleh menggembirakan orang yang berduka, maka lakukanlah meskipun hanya dengan senyuman. Hati...

Baca lagi »

Sempoi dan lawak, jom layan
Sempoi dan lawak, jom layan

Assalamu'alaikum wbt. Hari ni mood aku kurang baek, tak tau kenape, hahaha. Maklum la, 2013 ni banyak bende aku nak pikir tapi harap2 ...

Baca lagi »

Lahanat seorang manusia yang bodoh
Lahanat seorang manusia yang bodoh

Assalamu'alaikum wbt. Aku terjumpa artikel ni tadi, lahai tol nye orang, geram tol aku bace artikel ni, korang boleh bace kat sin...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Panduan tidak sombong daripada Imam Al-Ghazali
Tazkirah Pagi: Panduan tidak sombong daripada Imam Al-Ghazali

Assalamu'alaikum wbt. Beberapa panduan daripada Imam Al- Ghazali supaya kita tidak bersifat sombong dan angkuh. 1. Jika berjumpa...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top