Segmen: Story Mory Lawak
Segmen: Story Mory Lawak

- TAMAT - Assalamu'alaikum wbt. Dah masuk hujung minggu, ramai blogger2 yang cuti dan layan blog, aku plak banyak layan game ari ni...

Baca lagi »

Oasis terbaik di Huacachina, Peru
Oasis terbaik di Huacachina, Peru

Assalamu'alaikum wbt. Aku nak maen game pun tak boleh lagi sebab ade orang nak gune internet, kang tak best pulak aku nak layan gam...

Baca lagi »

Saya sarankan artis buat pembedahan asal nampak cantik- A.Aida
Saya sarankan artis buat pembedahan asal nampak cantik- A.Aida

Assalamu'alaikum wbt. Ini satu statement yang agak mengejutkan sebenarnya. Sedikit petikan kata-kata A.Aida untuk bacaan anda:- ...

Baca lagi »

Giveaway Mialiana.com
Giveaway Mialiana.com

Assalamu'alaikum wbt. Rata2 blogger kenal dengan blog Mialiana.com ni sebab blog ni bukan saje pasal kisah peribadi, tutorial dan p...

Baca lagi »

Jadi bodoh hanya kerana k-pop
Jadi bodoh hanya kerana k-pop

Assalamu'alaikum wbt. Bodoh. Tu jer aku punye statement untk yang mane2 gilerkan k-pop sampai sanggup edit tubuh badan. Ape yang he...

Baca lagi »

Tazkirah Pagi: Al-Quran dan As-Sunnah
Tazkirah Pagi: Al-Quran dan As-Sunnah

Assalamu'alaikum wbt. Perintah Al-Quran agar berhukum dengan As-Sunnah Di dalam Al-Quran banyak ayat-ayat yang memerintahkan kit...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top