Seni jari yang kreatif
Seni jari yang kreatif

Assalamu'alaikum wbt. Macam2 manusia sekarang, boleh buat benda yang simple dan kreatif. Aku memang jeles bab2 kreatif ni, idea simple...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib: Kelebihan keluar rumah dengan berzikir
Tazkirah Maghrib: Kelebihan keluar rumah dengan berzikir

Assalamu'alaikum wbt. Dari Anas bin Malik R.A bahawa Rasulullah SAW bersabda : “Jika seseorang keluar dari rumahnya lalu membac...

Baca lagi »

Produk kreatif yang sukar ditemui
Produk kreatif yang sukar ditemui

Assalamu'alaikum wbt. Amacam? Kreatif kan? Hahaha. Cara pengiklanan dan pe...

Baca lagi »

Roti Canai: Makanan yang aku dibesarkan
Roti Canai: Makanan yang aku dibesarkan

Assalamu'alaikum wbt. Roti canai. Aku makan roti canai mase aku budak2 lagi, umur berape aku tak ingat. Mase tu atuk aku kat kemama...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top