Tazkirah Maghrib : Sakit itu Penghapus Dosa
Tazkirah Maghrib : Sakit itu Penghapus Dosa

Assalamu'alaikum wbt. Apabila seorang hamba Allah jatuh sakit, Allah akan mengutus 4 malaikat : 1. Malaikat Pertama akan mengamb...

Baca lagi »

Connectify v4.1.0.25941 Dispatch - Notebook anda sebagai internet wifi
Connectify v4.1.0.25941 Dispatch - Notebook anda sebagai internet wifi

Assalamu'alaikum wbt. Connectify Dispatch - PC software that allows multiple connections to the Internet at the same time to ...

Baca lagi »

SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER 2013
SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER 2013

Assalamu'alaikum wbt. Elok2 duk maen game tadi, kene kick plak, maklum la tak boleh tengok orang hebat sikit, hohoho. Ape2 pun, sebelu...

Baca lagi »

Pantai Timur dilanda Ribut Tropika Sonamu
Pantai Timur dilanda Ribut Tropika Sonamu

Assalamu'alaikum wbt. Aku terjumpa satu artikel kat forum ni, entah betol ke tak tapi harap2 bencana macam ni di jauhkan, doa adalah s...

Baca lagi »

Jom Sertai Projek Bloglist 2013 MQ-Network
Jom Sertai Projek Bloglist 2013 MQ-Network

Assalamu'alaikum wbt. MQ Network tengah mencari 300 blog untuk dibloglisted dalam blog beliau. Syarat2 simple jer plus ngan 3 syara...

Baca lagi »

Bandingan AJL dulu dan sekarang
Bandingan AJL dulu dan sekarang

Assalamu'alaikum wbt. Aku sebenarnya risau gak nak bukak entri ni tapi pikir2 balik, ni just pendapat aku jer dan aku nak kongsi denga...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top