Cara berhenti menghisap rokok dengan berkesan
Cara berhenti menghisap rokok dengan berkesan

Assalamu'alaikum wbt. Berkesan tu memang dah semestinya tapi semangat untuk berhenti tu kenalah konsisten. Banyak cara untuk berhenti ...

Baca lagi »

Gambar menarik yang diambil dari seluruh dunia
Gambar menarik yang diambil dari seluruh dunia

Assalamu'alaikum wbt. Tajuk gempak " dari seluruh dunia ", hahaha. Bukan sume pun, ade la sikit2. Aku nak share ngan korang ...

Baca lagi »

Segmen : Saya Blogger Negeri .......
Segmen : Saya Blogger Negeri .......

Assalamu'alaikum wbt. Aku baru je blk, skrol reading list, terus nampak satu segmen. Hahaha. Ape lagi, join ler tanpe membuang mase lg...

Baca lagi »

10 Hotel Mewah dan Menakjubkan
10 Hotel Mewah dan Menakjubkan

Assalamu'alaikum wbt. Tengok tajuk pun macam dah tak cukup wit jer nak pegi dan menginap tapi boleh sekadar tengok jer. Saje nak kongs...

Baca lagi »

Aku belajar satu benda baru iaitu SEO untuk blog
Aku belajar satu benda baru iaitu SEO untuk blog

Assalamu'alaikum wbt. Malam2 bute ni aku tak mengantok lagi, aku godek2 google sambil2 jenguk blog orang walaupun tak tinggal jejak, m...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top