Harapkan pagar, pagar makan . . .
Harapkan pagar, pagar makan . . .

Assalamu'alaikum wbt. Ape makan2? Pagar tu takde ape2 pun die nak makan, hahaha. Aku tengok latest2 post aku ni pasal segmen jer, haha...

Baca lagi »

Tambah Trafik Tambah Follower 2013
Tambah Trafik Tambah Follower 2013

Assalamu'alaikum wbt. Satu lagi segmen aku nak join, ramai rakan blogger aku join, so aku nak join jugak, nak memeriahkan lagi dan sup...

Baca lagi »

Pencarian Bloglist Feb-Jun 2013 oleh Cerita Kosong Ku
Pencarian Bloglist Feb-Jun 2013 oleh Cerita Kosong Ku

Assalamu'alaikum wbt. Duk belek2 reading list tadi, ternampak plak rakan blogger join satu segmen menarik. Bab2 segmen ni aku memang m...

Baca lagi »

Review ringkas untuk 7 blogger
Review ringkas untuk 7 blogger

Assalamu'alaikum wbt. Aku ade buat segmen ringkas, aku tak promot pun sebab takot ramai plak. Maklum la, nak review ramai2 ni takot ta...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top