Segmen Ringkas : Review blog
Segmen Ringkas : Review blog

- TAMAT - Assalamu'alaikum wbt. Internet slow, malas nak blogwalking, nak tengok entri peserta Segmen: Tadi dan Sekarang tapi takde...

Baca lagi »

Aktiviti malam aku bersama adik2: Balut dan makan
Aktiviti malam aku bersama adik2: Balut dan makan

Assalamu'alaikum wbt. Malam ni aku ditugaskan oleh mak aku sendiri, balut buku teks adik aku, huhu. Biase jer bab2 balut ni, teringat ...

Baca lagi »

InsyaAllah tahun ni boleh bukak
InsyaAllah tahun ni boleh bukak

Assalamu'alaikum wbt. Tahun ni aku nak bukak satu gerai burger, calon2 lokasi sudah ade cume bajet belom cukup lagi. Mule2 aku ingat n...

Baca lagi »

T   A   M   A   T
T A M A T

Assalamu'alaikum wbt. Sudah tamat pun Segmen: Tadi dan Sekarang. Alhamdulillah, ade jugak rakan blogger yang sudi join dan aku ber...

Baca lagi »

Segmen : Tadi dan Sekarang
Segmen : Tadi dan Sekarang

- TAMAT - Assalamu'alaikum wbt. Macam aku dah bagitau, aku nak buat segmen lagi. Hahaha. Bagi aku, segmen ni memang sangat2 membant...

Baca lagi »

Segmen 2 hari
Segmen 2 hari

Assalamu'alaikum wbt. Habis jer masa aku memeluhkan diri ni, aku ternampak satu segmen singkat dan simple, ape lagi, aku terus pegi...

Baca lagi »

Sponsored Review : Farah Atiqah
Sponsored Review : Farah Atiqah

Assalamu'alaikum wbt. Aku ade sponsor satu segmen tapi nak dekat abis baru jadi tapi takpelah, ade jugak orang nak amik aku ni sebagai...

Baca lagi »

Review : Pabila Jari Menari
Review : Pabila Jari Menari

Assalamu'alaikum wbt. Pabila Jari Menari "Oh yeah! Oh yeah! Oh yeah!" Hahaha. Jari ku menari mase tgok header blog Pabi...

Baca lagi »

Review : Cinta itu Indah
Review : Cinta itu Indah

Assalamu'alaikum wbt. Cinta itu Indah Walaupun internet aku tgh slow, aku tetap nak review jgak, hahaha. Review kali ni adalah bl...

Baca lagi »

Review : Mohd Noor Shawal
Review : Mohd Noor Shawal

Assalamu'alaikum wbt. Mohd Noor Shawal Kuning tapi menarik. First blog aku tengok kaler kuning tapi menarik dan simple. Kalau aku...

Baca lagi »

Review : Dunia Wilma
Review : Dunia Wilma

Assalamu'alaikum wbt. Dunia Wilma Ape yang aku mule2 nak cakap pasal blog top referral segmen aku ni adalah superb simple! Cer tr...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top