Ahh, perut ku menunjukkan hasil azam ku
Ahh, perut ku menunjukkan hasil azam ku

Assalamu'alaikum wbt. Azam aku? Aku dah post dah; aku nak kasi badan ni sedikit kecil, hahaha. Pagi tadi aku dah buat, pastu tadi plak...

Baca lagi »

Blogger Pilihan Segmen: Aku dan Blog
Blogger Pilihan Segmen: Aku dan Blog

Assalamu'alaikum wbt. Mule2 sekali aku nak bagitau yang blogger pilihan ni adalah untuk Segmen: Aku dan Blog, bukan secara keseluruhan...

Baca lagi »

Pengumuman pemenang segmen Blog Paly
Pengumuman pemenang segmen Blog Paly

Assalamu'alaikum wbt. Pemenang? Belom lagi, hahaha. Sorry2, saje jer kasi gempak awal2 tahun ni. Blog yang aku perlu review dah sia...

Baca lagi »

Walaupun azam baru ni meletihkan tapi . . .
Walaupun azam baru ni meletihkan tapi . . .

Assalamu'alaikum wbt. Adoii. Air peluh jatuh cam air paip bocor jer, ni pun tak ilang lagi ni. Penat tu tak payah cakap la, lenguh tu ...

Baca lagi »

Harapan malam ni . . . .
Harapan malam ni . . . .

Assalamu'alaikum wbt. Aku ingt malam ni aku nak promot gegiler segmen aku tu, Segmen : Tadi dan Sekarang tapi disebabkan internet slow...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top