Segmen: Blog Paly ajak masuk bloglist
Segmen: Blog Paly ajak masuk bloglist

-TAMAT- Aku nak rombak bloglist aku kat sini sebab mgkn ade yang sudi nak masuk, tambah kan trafik diorang sambil2 kenal rakan blogger...

Baca lagi »

3 blog pilihan malam ni adalah...
3 blog pilihan malam ni adalah...

Jeng jeng jeennggg!

Baca lagi »

150 roti canai dah setel, pastu?
150 roti canai dah setel, pastu?

Alhamdulillah, setel gak aku tebar 150 roti canai petang tadi, amik mase dalam 2jam lebih gak baru dapat balik umah. Serius aku cakap, mmg b...

Baca lagi »

Stamina tangan hampir kosong...
Stamina tangan hampir kosong...

Akhirnya, alhamdulillah, siap jugak 10kg aku uli, lepas asar terus pegi tebar lak, memang tak sempat ler aku nak rehat kaw2 petang ni...

Baca lagi »

150 roti canai.. 10kg.. Hmmm..?
150 roti canai.. 10kg.. Hmmm..?

Hari ni memang bz, sempat ke tak aku nak rehat petang sebab ni pun dah letih balik dari kedai. 150 roti canai? Hmm. Rase2 petang ni tak l...

Baca lagi »

Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic
Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic

Assalamualaikum w.b.t Segmen ini akan berlangsung selama 24 jam sahaja mulai pada jam ini.  So besok pada pukul 12 Tengahari be...

Baca lagi »

Hari ni update roti canai jer ke?
Hari ni update roti canai jer ke?

Rase2 hari ni duk update sal roti canai jer atau tak sempat nak update blog lgsg, huhu. Nanti aku balik keje aku bagitau knape, ni sempat...

Baca lagi »

Betol ke cam ni??
Betol ke cam ni??

Baca lagi »

KONTES PANDUAN BLOGGER - MEMBUDAYAKAN ILMU BLOG
KONTES PANDUAN BLOGGER - MEMBUDAYAKAN ILMU BLOG

Bro HH suh jawabkan 3 soalan, harap2 jawapan aku ni dapat korang sume paham dengan baek, aku jawab dengan sebaik mungkin, hehehe. # Har...

Baca lagi »

Dah siap setel kod css..
Dah siap setel kod css..

Lame gak aku nak setelkan tadi, duk maen try and error jer. Aku tak reti sngat bab2 ni, bnyak ler kene try dulu sebab kadang2 tak menjadi...

Baca lagi »

Dah RM800 dah, ade lagi nak join?
Dah RM800 dah, ade lagi nak join?

Hari tu dah masuk RM600, petang tadi tambah lagi RM200, nanti sblm raye dapat pulangan. Bleh la korang tengok detail kat sini kalo ade l...

Baca lagi »

(Video) Adab dalam masjid
(Video) Adab dalam masjid

Dalam Islam, haram bagi kite untuk buat olok2 perbuatan solat tapi harus bile nak beri tunjuk ajar. Rase2 video kat atas ni nak bagi ilmu...

Baca lagi »

Harap makin ramai datang sebab dah...
Harap makin ramai datang sebab dah...

Blog aku dah bleh sapot untuk surf ngan smatfon, tak kire android atau iphone ataupun tablet, bukan dengan template yan...

Baca lagi »

Challenge accepted! Hahaha...
Challenge accepted! Hahaha...

Cam mane aku nak setelkan ni? Hmmm.

Baca lagi »

Harap kenalan korang bertambah, trafik blog meningkat :)
Harap kenalan korang bertambah, trafik blog meningkat :)

Cer tengok link ape paling atas sekali? Entri paling bnyak org bukak hari ni. hehehe. Tekan printscreen atas kalau nak ke entri beralamat...

Baca lagi »

Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2013 di Mialiana.com bermula tepat jam 11.00 pagi s...

Baca lagi »

Entri baru belambak dalam draft
Entri baru belambak dalam draft

Nampak jer bnyak tapi aku tulis tajuk jer baru, taknak plak terlepas pandang. Kebnyakan entri2 dalam draft tu pasal tips yang aku nak kon...

Baca lagi »

Mereka yang sudi... thx !
Mereka yang sudi... thx !

Waahh... Thx sebab sudi memeriahkan wlaupun hnye wat kecik2 jer, lagipun aku buat entri kat sini sekadar nak tambah ceria alam blogging n...

Baca lagi »

Sape2 lagi mau tambah duit raya?
Sape2 lagi mau tambah duit raya?

Saje jer nak repost, sebelom 3hb Mei ni aku tutup. Sape2 berminat boleh la tengok detail kat sini dan detail terbaru kat sini dan jug...

Baca lagi »

Tinggalkan link blog korang :)
Tinggalkan link blog korang :)

Aku nak pilih blog pilihan sambil2 promote blogger yg bertuah. Sekadar nk upkan sikit keceriaan blogging, kalau tak terpilih, jgan plak k...

Baca lagi »

Jangan putus harapan sebab..
Jangan putus harapan sebab..

Baca lagi »

Aku nak makan la!!!!
Aku nak makan la!!!!

# Cam Mr Bean lak orang tu, hahaha

Baca lagi »

Perlu ke blog korang support dalam gadget telefon?
Perlu ke blog korang support dalam gadget telefon?

Sekarang ni dah jadi satu trend dah surf internet gune smatfon atau tablet. Makin ramai dah beli gadget2 fon ni untuk memudahkan diorang ...

Baca lagi »

Bile kuar jejalan ngan mak...
Bile kuar jejalan ngan mak...

Amik tu ha, kasi besar dan jelas gmbr aku, hahahaha. Aku bru jer balik dr bandar, kuar jejalan ngan mak sambil2 beli barang untk kedai. S...

Baca lagi »

Dah siap sikit...
Dah siap sikit...

Saiz tulisan Pnye la payah duk cari saiz tulisan kat mane sebab default tulisan untk template ni kecik jer, last2 aku letak sndiri, 13px...

Baca lagi »

Meh2, try kotak komen template baru ni..
Meh2, try kotak komen template baru ni..

Hehehe. Aku dah upload dah template baru ni sebab kene test ngan blog sndiri, baru best nak edit dan sekarang, dah hampir siap wlaupun ad...

Baca lagi »

Pukul 10 dah out, ape daa
Pukul 10 dah out, ape daa

Dah lame gak aku tak merase tido awal, mentang2 ler hari ni cuti, hahaha. Serious, memang btol2 puas hati dapat tido awal. Hari ni aku na...

Baca lagi »

Menarik tak template baru ni?
Menarik tak template baru ni?

Template ni masih lg dlm proses mengedit, bnyak lagi aku kene betolkan, biar kene ape yang aku nak, hehehe. Template baru ni memang simpl...

Baca lagi »

Spam sane, spam sini.. zzz
Spam sane, spam sini.. zzz

"Jom sertai kami, anda bakal jutawan seterusnya!" Pale hotak kau, hahaha. Kalau senang jer cam tu nak jadi jutawan, belambak le...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top