Tunggu :)
Tunggu :)

Assalamu'alaikum wbt. Blogger2 yang join Segmen : Tadi dan Sekarang jangan plak pikir aku ni tak berterima kasih korang join, sebab ak...

Baca lagi »

Photoshop peneman aku
Photoshop peneman aku

Assalamu'alaikum wbt. Semalam aku ade post yang aku nak edit gambar tapi terbabas plak, pegi layan game sampai tgh malam. Hahaha. Mala...

Baca lagi »

Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira
Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira

Assalamu'alaikum wbt. Internet slow2 pn aku nak join jugak segmen ni sebab simple giler, tak banyak sgt syarat. Korang meh ler join...

Baca lagi »

Hadis Palsu
Hadis Palsu

Assalamu'alaikum wbt. Sekarang ni mmg senang nak sebarkan dakwah kepada orang ramai, contoh nye facebook. Alhamdulillah, makin senang ...

Baca lagi »

Sekolah hampir bermula dan aku meroyan
Sekolah hampir bermula dan aku meroyan

Assalamu'alaikum wbt. Aku tulis hampir kat tajuk tu sebab adik aku sekolah ari selasa ni, tak tau la kalau tempat laen da start sekola...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top