Selesai pemilihan Aku dan Blog
Selesai pemilihan Aku dan Blog

Assalamu'alaikum wbt. Adoii. Sume peserta yang join segmen aku ni memang cool dan hebat, serious bukan nak bodek ke ape. Baru jer sele...

Baca lagi »

Basikal oh Basikal
Basikal oh Basikal

Assalamu'alaikum wbt. Aku memang minat basikal. Tamat. Hahaha. Mase budak2 dulu, memang suka giler naek basikal ni, pegi tusyen konfem...

Baca lagi »

Segmen : Aku dan Blog -TAMAT-
Segmen : Aku dan Blog -TAMAT-

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, segmen yang simple ni dah tamat pun dan bagi aku, penyertaan yang amat membanggakan. "L...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top