Segmen : Aku dan Blog
Segmen : Aku dan Blog

- TAMAT - Assalamu'alaikum wbt. Hari ni memang aku takde mood giler nak layan internet, game jer shari suntuk. Sekarang musim hujan...

Baca lagi »

Senarai Peserta Segmen : Aku dan Blog
Senarai Peserta Segmen : Aku dan Blog

Assalamu'alaikum wbt. Mintak maaf sebab lambat update pasal senarai peserta ni, line internet tengah buat hal, tak stabil. Sambung ...

Baca lagi »

Holiday Giveaway by Rochelle
Holiday Giveaway by Rochelle

Assalamu'alaikum wbt. Sebelom aku nak tutup browser ni, nak pegi layan game, sebab malam ni aku nak layan blog ngan citer plak, aku...

Baca lagi »

Pemenang Segmen : Kenapa mesti follow?
Pemenang Segmen : Kenapa mesti follow?

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, dah abis dah segmen ni dan dah ade pemenang bertuah. Aku guna Encik Random.Org sebab sume peserta...

Baca lagi »

Blog Paly nak jadi sponsor
Blog Paly nak jadi sponsor

Assalamu'alaikum wbt. Aku nak jadi sponsor, sape2? Hahaha. Bagi penganjur segmen, contest atau giveaway yang tengah cari sponsor ni, a...

Baca lagi »

Al kisah . . .
Al kisah . . .

Assalamu'alaikum wbt. Hari ni blank. Hahaha. Adik2 dah siap sedia nak bersekolah, aku siap sedia ape? Tahun 2013, aku siap sedia busy ...

Baca lagi »

Ustaz Azhar Idrus di Kelantan
Ustaz Azhar Idrus di Kelantan

Assalamu'alaikum wbt. Aku nak kongsi kegembiraan aku dengan korang, aku dapat berjumpa dan dengar ceramah daripada penceramah yang tid...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top