Segmen : Kenape mesti follow? by Paly
Segmen : Kenape mesti follow? by Paly

- TAMAT - Assalamu'alaikum wbt Ni fes segmen yang aku buat, huhuhu. Biase2 jer. Tujuan aku buat segmen ni sebab nak kenal lagi rama...

Baca lagi »

Hadiah Special untuk Paly.My dari Hanna Nabiella
Hadiah Special untuk Paly.My dari Hanna Nabiella

Assalamu'alaikum wbt. Macam tajuk dah bagitau, contest ni memang meriah, ramai yang join dan pemenang pun dah disenaraikan. Aku pun me...

Baca lagi »

Adakah kita turut berdosa menyebarkan gambar?
Adakah kita turut berdosa menyebarkan gambar?

Assalamu'alaikum wbt. *kriooook* Huhuhuhu. Aku coret post ni dalam keadaan kelaparan, tengah tggu mak aku masak. Salad, petai, samba...

Baca lagi »

Aku sedih kerana banjir
Aku sedih kerana banjir

Assalamu'alaikum wbt. Macam yang sume dah tau, sekarang ni musim hujan di kawasan pantai timur termasuklah kawasan aku ni, sampai inte...

Baca lagi »

Zaaassssssssssssssss!!!!
Zaaassssssssssssssss!!!!

Assalamu'alaikum wbt. Bangun jer tido tadi, terus cek internet. Perghhh! Dah ok tapi tak laju lagi macam bese. So, ari ni memang aku n...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top