Segmen Blogwalking Rilex Cool
Segmen Blogwalking Rilex Cool

Assalamu'alaikum wbt. Walaupun internet cam gaban slow, join jugak satu segmen ni sebab meriah giler. Segmen ni tentang kelebihan b...

Baca lagi »

Blog Paly akan ditutup!
Blog Paly akan ditutup!

Assalamu'alaikum wbt. Tutup? Taklah, hahaha. Sementara jer kot sebab line internet sekarang slow dan putus2. Kepada yang hntar emai...

Baca lagi »

Freebies ape yang aku nak buat jugak?
Freebies ape yang aku nak buat jugak?

Assalamu'alaikum wbt. Aku tengok blogger2 top mmg rajin bagi freebies kat blogger2 laen, terase jeles dan terase nak buat jugak tapi f...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top