Jejalan lagi di hari yang hujan dan jem
Jejalan lagi di hari yang hujan dan jem

Assalamu'alaikum wbt. Pagi2 lagi aku kene kuar, nak pegi bayar bil telefon dan internet, lewat bayar kang kene potong, tak berblogging...

Baca lagi »

Dugaan-Nya yang tidak disangka
Dugaan-Nya yang tidak disangka

Assalamu'alaikum wbt. Ape yang aku nak citer ni just untuk jadi pengajaran dan peringatan kepada aku dan aku nak kongsi dengan korang,...

Baca lagi »

Jom pegi bungkus makanan walaupun dah malam bute
Jom pegi bungkus makanan walaupun dah malam bute

Assalamu'alaikum wbt. *buuurrppp* Alhamdulillah, lewat hiler makan malam ari ni, dekat kol 1 pagi baru setel. Sanggup makan lewat pu...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top