Segmen Sabtu By Emas Putih
Segmen Sabtu By Emas Putih

Assalamu'alaikum wbt. Sebelom aku pegi layan citer, ternampak plak segmen terbaru dari Cik Uzu ni, terasa plak nak join. Jom2! T...

Baca lagi »

Ragam adik bongsuku
Ragam adik bongsuku

Assalamu'alaikum wbt. Hari ni memang tak bernaseb baek, nak kuar tapi hujan plak, nak layan blog terasa malas, layan game, macam bese ...

Baca lagi »

Lelaki Ukraine Buat Kereta Lamborghini Sendiri Di Garaj Rumahnya
Lelaki Ukraine Buat Kereta Lamborghini Sendiri Di Garaj Rumahnya

Assalamu'alaikum wbt. Memang betol2 gempak kalau tengok gmbr2 ni. Ade plak angan2 nak buat tapi ape kan daya. Hahaha. ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top