Blog Review : Dunia Korea dan Eymasu
Blog Review : Dunia Korea dan Eymasu

Assalamu'alaikum wbt. Ni second dan last blog aku review petang ni. Tuan nye comel macam blog yang dihias, penuh ngan pink. Revie...

Baca lagi »

Blog Review : Sepi itu Bagus
Blog Review : Sepi itu Bagus

Assalamu'alaikum wbt. Time for reviewing other's blog! Hahaha. Speaking tapi beterabur jer. Ok, jom2, aku nak review blog nih. ...

Baca lagi »

Result : Contest : Teka Resepi (1) by Paly
Result : Contest : Teka Resepi (1) by Paly

Assalamu'alaikum wbt. Contest yang aku buat beberapa hari lepas dah tamat dan penyertaan hanya 2 orang sahaja. its ok, sebab aku pa...

Baca lagi »

Hukum Nuffnang, Says.my dan seumpamanya
Hukum Nuffnang, Says.my dan seumpamanya

Assalamu'alaikum wbt. Blogger mane tak kenal nuffnang ni kan, huhu. Aku pun kenal, siap daftar buat akaun lagi  tapi tak tau cara nak ...

Baca lagi »

Nak tengok sungai paling jernih?
Nak tengok sungai paling jernih?

Assalamu'alaikum wbt. *mate ngantok, sejuk, duk dalam selimut* Pepagi lagi dah nak menulis, tak tau kenape tapi tangan ni yang g...

Baca lagi »

Tipu tak berdosa ke?
Tipu tak berdosa ke?

Assalamu'alaikum wbt. Sebelom aku tulis sikit dalam entri ni, aku nak kasi tunjuk satu bende jap. Hehehe. Google jap :) Kita diku...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top