Tangan menggatal lagi
Tangan menggatal lagi

Assalamu'alaikum wbt. Sejak aku aktif dalam dunia blog ni, tangan asyik gatal nak menulis tapi tak pandai nak eloborate, tak reti tari...

Baca lagi »

Contest : Teka Resepi (1) by Paly
Contest : Teka Resepi (1) by Paly

Assalamu'alaikum wbt. - TAMAT - *ehem ehem* Mase aku tengah buat jemput ni, terlintas pulak nak buat contest. Hahaha. Contest ni ...

Baca lagi »

1ST SEGMEN: TAMBAH FOLLOWER BY CIK MIMEY
1ST SEGMEN: TAMBAH FOLLOWER BY CIK MIMEY

Assalamu'alaikum wbt. Sebelom aku kluar jap lagi, aku nak join satu segmen yang teramatlah simple, meh la join jugak, rugi tak join. ...

Baca lagi »

Soalan couple lagi -_-
Soalan couple lagi -_-

Assalamu'alaikum wbt. Semalam kawan aku dah tnye, ade aku post kat bawah tu. Korang godek2 la sampai jumpe, hohoho. Pagi ni plak, elok...

Baca lagi »

Aku terima nikahnya
Aku terima nikahnya

Assalamu'alaikum wbt. Mencoret di pagi hari yang hening di sambil menhirup udara dalam bilik. Adoii, lapar sesangat dah ni. Jap2 lagi ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top