Arghh! Soalan couple lagi :)
Arghh! Soalan couple lagi :)

Assalamu'alaikum wbt. *tengok sana sini* Haishh, malam ni tak tau dah nak buat ape, nak blogwalking pun tak berape nak klik ngan bac...

Baca lagi »

Simply Great!
Simply Great!

Assalamu'alaikum wbt. Tajuk jer gempak, pada hal post ni takde ape2 yang gempak pun, saje nak kongsi ape aku buat sebab terlalu bosan,...

Baca lagi »

Nekad!
Nekad!

Assalamu'alaikum wbt. Tengah hari tapi macam dah petang, gelap jer, nak hujan la ni sebab dah masuk musim Tengkujuh dah. Hujan pun bes...

Baca lagi »

Haiwan Yang Hampir Pupus
Haiwan Yang Hampir Pupus

Assalamu'alaikum wbt. Baru lepas blogwalking, terasa nak post gambar2 haiwan yang hampir pupus kat dunia ni. Kebanyakan aku tengo...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top