Giveaway : Blog Aku AWESOME!
Giveaway : Blog Aku AWESOME!

Assalamu'alaikum wbt. Dah lame jugak aku tak join GA ni, huhuhu. Asyik sibuk ngan blog sendiri, edit sana sini, sampai lebam. Jom join...

Baca lagi »

Hujan tapi kene keluar
Hujan tapi kene keluar

Assalamu'alaikum wbt. Macam biase, setiap tahun kat negeri aku ni memang akan hujan, dipanggil sebagai Musim Tengkujuh. Lebat hujan tu...

Baca lagi »

Photo Contest : Be Yourself ! by Hanna Nabiella
Photo Contest : Be Yourself ! by Hanna Nabiella

Assalamu'alaikum wbt. Ade 1 rakan blogger yang anjurkan segmen, ni fes segmen die, so aku nak support die. Korang pun nak support ke? ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top