Friendster Tambah Ciri Sosial
Friendster Tambah Ciri Sosial

Assalamu'alaikum wbt. LAMAN Sosial, Friendster menawarkan tambahan ciri baru bagi memudahkan pengguna mencari kawan, mahu pun pasan...

Baca lagi »

Waktu petang yang mendung :)
Waktu petang yang mendung :)

Assalamu'alaikum wbt. *Lega* Pagi tadi bukan maen sejuk lagi, hujan turun. Sejuk pun, bes giler duk lam selimut, layan game and tak ...

Baca lagi »

Template sudah edit lagi
Template sudah edit lagi

Assalamu'alaikum wbt. Lepas berhempas pulas dengan template, banyak kali try and error, akhirnya dah siap jugak. Tujuan aku edit templ...

Baca lagi »

Banyak terjah blog slow pagi ni..
Banyak terjah blog slow pagi ni..

Assalamu'alaikum wbt. Straight to the point, banyak blog yang aku terjah pagi ni, slow loading. Huhuhu. Blog mane? Aku tak mau bagit...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top