Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza
Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza

Assalamu'alaikum wbt. Simple jer die punyer syarat :) (Kopi '0' Paste kat bawah ni) 1. Buat ENTRY yang bertajuk " ...

Baca lagi »

Episod Terakhir - Kucing
Episod Terakhir - Kucing

Assalamu'alaikum wbt. Hari ni mungkin hari last aku bagi makan kucing2 mak sdare aku ni sebab die dah nak balik, tapi hari last ni jug...

Baca lagi »

Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun
Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun

Assalamu'alaikum wbt. Segmen2. Hahaha. Malas blogwalking, join segmen ler jwb nyer Segmen ni memang simple, patot korang join jug...

Baca lagi »

Google PageSpeed Insights - Jom!!!
Google PageSpeed Insights - Jom!!!

Assalamu'alaikum wbt. *Aplikasi dari Google lagi, bluerpp :p* Hahaha. Aku memang taksub sangat ngan aplikasi Google ni, sebab memang...

Baca lagi »

Kelebihan Solat Sunat Dhuha
Kelebihan Solat Sunat Dhuha

Assalamu'alaikum wbt. Solat sunat Dhuha ini dikerjakan pada ketika sedang naik matahari (anggaran 8.00 pagi hingga 11.00 pagi). ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top