10,000 tapi hanya 1577 sahaja
10,000 tapi hanya 1577 sahaja

Assalamu'alaikum wbt. Mesti korang tertanya2 kenape tajuk entri ni macam tu kan. Saje nak tulis macam tu, kasi korang curious sikit ke...

Baca lagi »

Kucing lagi...
Kucing lagi...

Assalamu'alaikum wbt. Semalam aku dah citer pasal kucing, ari ni pun nak citer jugak, tempat same dan kucing yang same. Hahaha. Malas ...

Baca lagi »

Special Thank kepada Cik Innanie
Special Thank kepada Cik Innanie

Assalamu'alaikum wbt. Khas untuk Cik Innanie, tuan punyer www.coklateyes.my kerana sudi gune tutorial daripada aku. Jom tengok kat si...

Baca lagi »

Re-follow : Khas untuk follower Blog Paly
Re-follow : Khas untuk follower Blog Paly

Assalamu'alaikum wbt. Dengan rase rendah diri, aku mintak maaf sebelum aku terus menulis entri ni sebab masalah yang aku buat, terpaks...

Baca lagi »

Tukar post feed untuk reading list : Domain baru
Tukar post feed untuk reading list : Domain baru

Assalamu'alaikum wbt. Perhatian: Sebelum korang tukar ke domain.my, aku rekemen daftar dulu feedburner dan buat satu feed untuk domain...

Baca lagi »

Settle tapi ade satu masalah jer lagi untuk follower
Settle tapi ade satu masalah jer lagi untuk follower

Assalamu'alaikum wbt. Tak nak tulis banyak2, aku share snap ni. Lepas satu masalah, datang lagi satu masalah tapi ni m...

Baca lagi »

Aduhai post feed -_-
Aduhai post feed -_-

Assalamu'alaikum wbt. Salah satu masalah pertukaran domain dah ade dah, arghhh! Semalam lagi aku perasan kenape jadi cam ni, last2 aku...

Baca lagi »

(SEGMEN) BLOG REVIEW!
(SEGMEN) BLOG REVIEW!

Assalamu'alaikum wbt. Pepagi lagi gatal nak bersegmen, mungkin sebab mate ngantok lagi, nak bukak pun dan2 jer sipit lagi, nak blogwal...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top