Kucing tidak najis ^_^
Kucing tidak najis ^_^

Assalamu'alaikum wbt. Nabi menekankan di beberapa hadisnya bahawa kucing itu tidaklah najis. Malah diperbolehkan untuk berwudhu m...

Baca lagi »

Scallop ayam ngan sosej madu
Scallop ayam ngan sosej madu

Assalamu'alaikum wbt. Perot lapar, umah tak de orang, nasik tak nanak lagi, forever alone -_- Naseb baek la aku pegi rembat sosej mad...

Baca lagi »

Demi kucing..
Demi kucing..

Assalamu'alaikum wbt. Kisah bermula dengan kucing ni, kelmarin lagi bile mak sdare aku suh jage kucing2 die sebab die nak pegi KL, jal...

Baca lagi »

Giveaway by Dazh's Craft
Giveaway by Dazh's Craft

Assalamu'alaikum wbt. Aku terpikat pulak nak join giveaway ni sebab simple giler punyer syarat, senang nak join, hehehe. Lagipun dah l...

Baca lagi »

Tutorial : Domain .my ke blogspot anda
Tutorial : Domain .my ke blogspot anda

Assalamu'alaikum wbt. Pepagi ni memang aku tak de keje, tambah2 aku ni tak sihat sangat tapi petang ni kene buat kene jugak, hahaha. S...

Baca lagi »

www.paly.my : Bagi pendapat
www.paly.my : Bagi pendapat

Assalamu'alaikum wbt. *mood : syukur* Domain .my dah siap install, bukan maen pening lagi nak setup DNS ni sebab aku selsema sekaran...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top