SEGMEN : Blogliview Disember by Putraamirul
SEGMEN : Blogliview Disember by Putraamirul

Assalamu'alaikum wbt. Aku nak join satu segmen ni,jap2 lagi nak tamat. Huhuhu.  Cik mimin ngan Hana  ^_^ Jom la join jug...

Baca lagi »

Kejadian petang 11hb... Part 2(end)
Kejadian petang 11hb... Part 2(end)

Assalamu'alaikum wbt. *dub dab dub dab* Tadi elok2 jer bnyak isi nak tulis, sekarang dah blank plak tapi tajuk isian tu tetap ade. E...

Baca lagi »

Kejadian petang 11hb... Part 1
Kejadian petang 11hb... Part 1

Assalamu'alaikum wbt. Pagi kemas bilik, aku tak snap gambar sebab malu ler, bilik bersepah, hehehe. Tengah hari plak pegi jejalan, aku...

Baca lagi »

Jalan-jalan tapi bosan
Jalan-jalan tapi bosan

Assalamu'alaikum wbt Fuh! Satu bandar pegi jejalan nak beli barang tapi hampeh, hahaha. Last, balik tak beli ape pun tapi adik aku pla...

Baca lagi »

Oh Google Analytic ku
Oh Google Analytic ku

Assalamu'alaikum wbt. Patot la aku rase pelik jer dari semalam, kenape aku pnye Google Analytic aku tu cam tak betol jer. Menurun mend...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top