OMG! My toto...
OMG! My toto...

Assalamu'alaikum wbt. Aku terkejut, terpegun dn terperanjat! Hahaha. Memang betol2 tak percaye sume ini boleh berlaku tau. Aduuhh. Ape...

Baca lagi »

Segmen : Aku Gila Blog
Segmen : Aku Gila Blog

Assalamu'alaikum wbt. Join segmen ni. JOM!! Simple jer segmen, tak yah wat entri tak pe kot tapi aku nk buat jugak sebab geram nak...

Baca lagi »

Segmen I Follow U,U Follow I
Segmen I Follow U,U Follow I

Assalamu'alaikum wbt. Pagi2 lagi aku dah join satu segmen. Bukan ape, malas nk blogwalking plak ari ni. Letih, ngantok dan mcm2 lagi. ...

Baca lagi »

Segmen : Pencarian Blogger Baru
Segmen : Pencarian Blogger Baru

Assalamu'alaium wbt. Pepagi lagi aku dah join satu segmen, bukan ape, segmen ni khas untk follower yang kurang daripada 1000. Al maklu...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top