Segmen Tanya Dan Jawab by YA
Segmen Tanya Dan Jawab by YA

Assalamu'alaikum wbt. Hari ni aku tertarik ngan satu segmen. Tambah2 plak ramai yang join, boleh knl2 dengan rakan blogger baru. ...

Baca lagi »

Dah tak de keje sangat
Dah tak de keje sangat

Assalamu'alaikum wbt. Ari ni memang aku betol2 blank, tak tau nak buat ape dah. Last2, aku pegi kedai mak aku, tebas lalang. Ingat kan...

Baca lagi »

Keboringan melampau
Keboringan melampau

Assalamu'alaikum wbt. Itu lah gambaran untuk aku buat mase ni. Memang btol2 tak tau nak buat ape, adik aku pun tido. Aku nak design...

Baca lagi »

Pemenang Super Duper Giveaway 2012
Pemenang Super Duper Giveaway 2012

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah. Aku salah seorang pemenang untuk GiveAway daripada Cikgu Aniq. Tadi die ade log in kat ping box ...

Baca lagi »

Design : T-shirt Blogger
Design : T-shirt Blogger

Assalamu'alaikum wbt. *Sakit blakang, mnulis sambil meniarap* Hari ni memamg aku betol2 blank, tak tau nak buat ape. Bukak game, tut...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top