Giveaway GEMPAK Cuti Sekolah
Giveaway GEMPAK Cuti Sekolah

Assalamu'alaikum wbt. Hari ni aku ade join GA ni. Walaupun nampak gurly jer GA ni, tapi hadiah2 tu boleh bagi kat mak aku. Hahaha. ...

Baca lagi »

Photoshop dan Illustrator punye pasal
Photoshop dan Illustrator punye pasal

Assalamu'alaikum wbt. *frust* Hari ni aku tak berblogwalking sangat, orang laen blogwalking pun tak singgah sebab aku tak tinggalkan...

Baca lagi »

Vector Design
Vector Design

Assalamu'alaikum wbt. Selepas berhempas pulas dngan Illustrator, sdikit demi sdikit dah approve. Alhamdulillah. Sebelum aku nak tido n...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top