Photoshop : Pamplet Maybank ( Part 2)
Photoshop : Pamplet Maybank ( Part 2)

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, siap jugak pamplet ni. Bukan maen konsentret lagi aku buat bende ni, sebab umah tengah tenang. Ad...

Baca lagi »

Photoshop : Pamplet Maybank ( Part 1)
Photoshop : Pamplet Maybank ( Part 1)

Assalamu'alaikum wbt. Lenguhnye badan aku duk ngadap buat pamplet ni, kalau game tak la lenguh cam ni. Hahaha. Sangat berbeza! Start d...

Baca lagi »

Segmen Cuti Cuti by Erni
Segmen Cuti Cuti by Erni

Assalamu'alaikum wbt. Pagi2 nak join satu segmen, mane tau dapat hadiah, boleh bagi kat mak aku. Hehehe. Amin Nak join jugak? K...

Baca lagi »

Palestin : Lagi Usaha Kita  & Doa Qunut Berbaris
Palestin : Lagi Usaha Kita & Doa Qunut Berbaris

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, aku diberi lagi kehidupan pada hari yang penuh aman damai ni. Aku nak kongsi satu coretan agama d...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top