Holiday Giveaway by Rochelle
Holiday Giveaway by Rochelle

Assalamu'alaikum wbt. Hari ini Rochelle  ajak aku join satu GA, join jer. Support Blogger Malaysia! Jom2x..! Rakan blogger : Sur...

Baca lagi »

Mini Gempak Giveaway by Mibz,Amercorner,EzzatieBrahim
Mini Gempak Giveaway by Mibz,Amercorner,EzzatieBrahim

Assalamu'alaikum wbt. Aku ade join giveaway ni. Hadiah pun menarik jugak, jom tengok! Tekan banner kat bawah ni. Aku tag 3 rakan ...

Baca lagi »

Aku dan Dekaron (GamePlay)
Aku dan Dekaron (GamePlay)

Assalamu'alaikum wbt. Lepas post satu entri tentang game aku ni, aku terlintas nak letak video yang aku rekod mase duk lawan ngan kaw...

Baca lagi »

Kopiah Jatuh
Kopiah Jatuh

Assalamu'alaikum wbt. Tengok tajuk entri post pun dah pelik kan. Hahaha. Nak jadikan cerita ni, kopiah aku jatuh mase on de way nak gi...

Baca lagi »

Aku dan Dekaron
Aku dan Dekaron

Assalamu'alaikum wbt. Korang sihat? Dah blogwalking ari ni? Kalau dah, meh singgah kat post ni. Aku nak kongsi satu game online yang a...

Baca lagi »

Speed loading page blog anda
Speed loading page blog anda

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, satu lagi pagi yang aku dibangunkan dengan tubuh badan yang sihat. :) Pagi2 buta ni aku nak kon...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top