Give Away Dot My
Give Away Dot My

Assalamu'alaikum wbt. Ni satu lagi give away aku join, memang terbaek die punyer hadiah! ^_^ Dapat letak blog aku ni kat bloglist ...

Baca lagi »

GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran
GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran

Assalamu'alaikum wbt. Ini entry kegemaran : http://buasirotak.blogspot.com/2012/08/suami-tengah-takbir-tengok-bini-atas.html Entry...

Baca lagi »

Segmen Follow @ Add by HudaHud Season 2
Segmen Follow @ Add by HudaHud Season 2

# Ehem2! Malu la join GA kaler pink,hehe. Join jer sebab nak cari lagi ramai sahabat blogger. Lagi ramai lagi meriah. Mane ler tau nanti d...

Baca lagi »

Eca Year End Giveaway #3
Eca Year End Giveaway #3

Assalamu'alaikum wbt. Sahabat blogger : BudakPinky Anis Year End's Giveaway&Contest oleh  ecadwinkyasha.com  d...

Baca lagi »

Lepaskanlah
Lepaskanlah

Lepaskanlah jika ia bukan sesuati yang di takdirkan untuk bersama mu, Tapi tidak semestinya dilepaskan ke semuanya, Setiap memori ya...

Baca lagi »

Tortilla versi Budak2 (simple)
Tortilla versi Budak2 (simple)

Assalamu'alaikum wbt. Buuurrrppp!!.. Alhamdulillah, kenyang wlaupun makan sikit jer tadi sebab malam2 tak leh makan banyak, tambah mot...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top