Tunggu :)
Tunggu :)

Assalamu'alaikum wbt. Blogger2 yang join Segmen : Tadi dan Sekarang jangan plak pikir aku ni tak berterima kasih korang join, sebab ak...

Baca lagi »

Photoshop peneman aku
Photoshop peneman aku

Assalamu'alaikum wbt. Semalam aku ade post yang aku nak edit gambar tapi terbabas plak, pegi layan game sampai tgh malam. Hahaha. Mala...

Baca lagi »

Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira
Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira

Assalamu'alaikum wbt. Internet slow2 pn aku nak join jugak segmen ni sebab simple giler, tak banyak sgt syarat. Korang meh ler join...

Baca lagi »

Hadis Palsu
Hadis Palsu

Assalamu'alaikum wbt. Sekarang ni mmg senang nak sebarkan dakwah kepada orang ramai, contoh nye facebook. Alhamdulillah, makin senang ...

Baca lagi »

Sekolah hampir bermula dan aku meroyan
Sekolah hampir bermula dan aku meroyan

Assalamu'alaikum wbt. Aku tulis hampir kat tajuk tu sebab adik aku sekolah ari selasa ni, tak tau la kalau tempat laen da start sekola...

Baca lagi »

Gatal la lagi
Gatal la lagi

Assalamu'alaikum wbt. Macam aku dah bagitau tadi yang aku kuar pegi Tesco nak beli barang, meh sini aku nak citer, hahaha. Kalau bab p...

Baca lagi »

Letih dan tertinggal
Letih dan tertinggal

Assalamu'alaikum wbt. Pegi tesco tapi letih lebih, hahaha. Bukan ape, letih sebab nak marah, tak jumpe cari barang yang aku nak bel...

Baca lagi »

Selesai sudaaaa :)
Selesai sudaaaa :)

Assalamu'alaikum wbt. Fenim nak pilih blogger pilihan segmen aku dan blog, baru lepas promot segmen baru ni, promot gitu2 jer dan baru...

Baca lagi »

Selesai pemilihan Aku dan Blog
Selesai pemilihan Aku dan Blog

Assalamu'alaikum wbt. Adoii. Sume peserta yang join segmen aku ni memang cool dan hebat, serious bukan nak bodek ke ape. Baru jer sele...

Baca lagi »

Basikal oh Basikal
Basikal oh Basikal

Assalamu'alaikum wbt. Aku memang minat basikal. Tamat. Hahaha. Mase budak2 dulu, memang suka giler naek basikal ni, pegi tusyen konfem...

Baca lagi »

Segmen : Aku dan Blog -TAMAT-
Segmen : Aku dan Blog -TAMAT-

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, segmen yang simple ni dah tamat pun dan bagi aku, penyertaan yang amat membanggakan. "L...

Baca lagi »

Segmen : Aku dan Blog
Segmen : Aku dan Blog

- TAMAT - Assalamu'alaikum wbt. Hari ni memang aku takde mood giler nak layan internet, game jer shari suntuk. Sekarang musim hujan...

Baca lagi »

Senarai Peserta Segmen : Aku dan Blog
Senarai Peserta Segmen : Aku dan Blog

Assalamu'alaikum wbt. Mintak maaf sebab lambat update pasal senarai peserta ni, line internet tengah buat hal, tak stabil. Sambung ...

Baca lagi »

Holiday Giveaway by Rochelle
Holiday Giveaway by Rochelle

Assalamu'alaikum wbt. Sebelom aku nak tutup browser ni, nak pegi layan game, sebab malam ni aku nak layan blog ngan citer plak, aku...

Baca lagi »

Pemenang Segmen : Kenapa mesti follow?
Pemenang Segmen : Kenapa mesti follow?

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, dah abis dah segmen ni dan dah ade pemenang bertuah. Aku guna Encik Random.Org sebab sume peserta...

Baca lagi »

Blog Paly nak jadi sponsor
Blog Paly nak jadi sponsor

Assalamu'alaikum wbt. Aku nak jadi sponsor, sape2? Hahaha. Bagi penganjur segmen, contest atau giveaway yang tengah cari sponsor ni, a...

Baca lagi »

Al kisah . . .
Al kisah . . .

Assalamu'alaikum wbt. Hari ni blank. Hahaha. Adik2 dah siap sedia nak bersekolah, aku siap sedia ape? Tahun 2013, aku siap sedia busy ...

Baca lagi »

Ustaz Azhar Idrus di Kelantan
Ustaz Azhar Idrus di Kelantan

Assalamu'alaikum wbt. Aku nak kongsi kegembiraan aku dengan korang, aku dapat berjumpa dan dengar ceramah daripada penceramah yang tid...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top