Photoshop : Pamplet Maybank ( Part 2)
Photoshop : Pamplet Maybank ( Part 2)

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, siap jugak pamplet ni. Bukan maen konsentret lagi aku buat bende ni, sebab umah tengah tenang. Ad...

Baca lagi »

Photoshop : Pamplet Maybank ( Part 1)
Photoshop : Pamplet Maybank ( Part 1)

Assalamu'alaikum wbt. Lenguhnye badan aku duk ngadap buat pamplet ni, kalau game tak la lenguh cam ni. Hahaha. Sangat berbeza! Start d...

Baca lagi »

Segmen Cuti Cuti by Erni
Segmen Cuti Cuti by Erni

Assalamu'alaikum wbt. Pagi2 nak join satu segmen, mane tau dapat hadiah, boleh bagi kat mak aku. Hehehe. Amin Nak join jugak? K...

Baca lagi »

Palestin : Lagi Usaha Kita  & Doa Qunut Berbaris
Palestin : Lagi Usaha Kita & Doa Qunut Berbaris

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, aku diberi lagi kehidupan pada hari yang penuh aman damai ni. Aku nak kongsi satu coretan agama d...

Baca lagi »

Pemenang Give Away Dot My
Pemenang Give Away Dot My

Assalamualaikum wbt. Alhamdullilah, blog aku dah di pilih oleh Cik Emas untuk di review. Terima kasih banyak2 kepada penganjur dan semua ...

Baca lagi »

Geek : Korang mesti jadi salah satu ni kan
Geek : Korang mesti jadi salah satu ni kan

Assalamu'alaikum wbt. Mesti korang ade salah satu ni kan.  Hahaha. Aku pun ade : Photo Geek Food Geek Fitnees Geek ( akan...

Baca lagi »

Harapan, Jalan dan Terbaik
Harapan, Jalan dan Terbaik

Assalamu'alaikum wbt. Selalu ada HARAPAN Bagi mereka yang BERDOA Selalu ada JALAN PERTOLONGAN Bagi mereka yang BERUSAH...

Baca lagi »

Holiday Giveaway by Rochelle
Holiday Giveaway by Rochelle

Assalamu'alaikum wbt. Hari ini Rochelle  ajak aku join satu GA, join jer. Support Blogger Malaysia! Jom2x..! Rakan blogger : Sur...

Baca lagi »

Mini Gempak Giveaway by Mibz,Amercorner,EzzatieBrahim
Mini Gempak Giveaway by Mibz,Amercorner,EzzatieBrahim

Assalamu'alaikum wbt. Aku ade join giveaway ni. Hadiah pun menarik jugak, jom tengok! Tekan banner kat bawah ni. Aku tag 3 rakan ...

Baca lagi »

Aku dan Dekaron (GamePlay)
Aku dan Dekaron (GamePlay)

Assalamu'alaikum wbt. Lepas post satu entri tentang game aku ni, aku terlintas nak letak video yang aku rekod mase duk lawan ngan kaw...

Baca lagi »

Kopiah Jatuh
Kopiah Jatuh

Assalamu'alaikum wbt. Tengok tajuk entri post pun dah pelik kan. Hahaha. Nak jadikan cerita ni, kopiah aku jatuh mase on de way nak gi...

Baca lagi »

Aku dan Dekaron
Aku dan Dekaron

Assalamu'alaikum wbt. Korang sihat? Dah blogwalking ari ni? Kalau dah, meh singgah kat post ni. Aku nak kongsi satu game online yang a...

Baca lagi »

Speed loading page blog anda
Speed loading page blog anda

Assalamu'alaikum wbt. Alhamdulillah, satu lagi pagi yang aku dibangunkan dengan tubuh badan yang sihat. :) Pagi2 buta ni aku nak kon...

Baca lagi »

Give Away Dot My
Give Away Dot My

Assalamu'alaikum wbt. Ni satu lagi give away aku join, memang terbaek die punyer hadiah! ^_^ Dapat letak blog aku ni kat bloglist ...

Baca lagi »

GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran
GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran

Assalamu'alaikum wbt. Ini entry kegemaran : http://buasirotak.blogspot.com/2012/08/suami-tengah-takbir-tengok-bini-atas.html Entry...

Baca lagi »

Segmen Follow @ Add by HudaHud Season 2
Segmen Follow @ Add by HudaHud Season 2

# Ehem2! Malu la join GA kaler pink,hehe. Join jer sebab nak cari lagi ramai sahabat blogger. Lagi ramai lagi meriah. Mane ler tau nanti d...

Baca lagi »

Eca Year End Giveaway #3
Eca Year End Giveaway #3

Assalamu'alaikum wbt. Sahabat blogger : BudakPinky Anis Year End's Giveaway&Contest oleh  ecadwinkyasha.com  d...

Baca lagi »

Lepaskanlah
Lepaskanlah

Lepaskanlah jika ia bukan sesuati yang di takdirkan untuk bersama mu, Tapi tidak semestinya dilepaskan ke semuanya, Setiap memori ya...

Baca lagi »

Tortilla versi Budak2 (simple)
Tortilla versi Budak2 (simple)

Assalamu'alaikum wbt. Buuurrrppp!!.. Alhamdulillah, kenyang wlaupun makan sikit jer tadi sebab malam2 tak leh makan banyak, tambah mot...

Baca lagi »

SCM Music Player
SCM Music Player

Assalamu'alaikum wbt. * Loading...... * LOL! Hahaha. Aku just nak post pasal scm ni jer. Player ni memang bagus tapi ade jugak pro d...

Baca lagi »

Terima kasih!
Terima kasih!

Aku sebagai bayi Menerima seorang ibu yang penyayang Di belai seorang bapa yang pengasih Ku berterima kasih Aku sebagai budak ...

Baca lagi »

Tut : Gambar snap dengan DSLR tiruan (edit gambar)
Tut : Gambar snap dengan DSLR tiruan (edit gambar)

Assalamu'alaikum wbt. *tekan keyboard, tekan mouse, tengok blog* Mesti korang tengah buat ni kan. Hahahaha. Jom2x, aku ade satu tuto...

Baca lagi »

Himpunan Kebangkitan Rakyat
Himpunan Kebangkitan Rakyat

Assalamu'alaikum wbt. Ade sape2 pegi tak ni? Bukan selalu dapat YAB Tuan Guru ni, orang yang berilmu agama tinggi. #RESPEK Jom ten...

Baca lagi »

Slideshow untuk Blog
Slideshow untuk Blog

Assalamu'alaikum wbt. Sambil2 tnggu mp3 upload siap, kat bawah, nak kongsi satu tutor yang berguna ngan korang. hahaha. Sape nak ...

Baca lagi »

9 & 10 Muharram
9 & 10 Muharram

“Puasa yang paling utama setelah (puasa) Ramadhan adalah puasa pada bulan Allah - Muharram. Sementara solat yang paling utama setel...

Baca lagi »

Facebook : Bukan segala-galanya
Facebook : Bukan segala-galanya

Assalamualaikum w.b.t Aku just curious kenape budak2 remaja terlalu taksub dgan facebook dan ade sesetgh bagi mereka, facebook ini te...

Baca lagi »

YAB Tuan Guru Nik Aziz pijak bendera Israel
YAB Tuan Guru Nik Aziz pijak bendera Israel

Ini memang gambar terbaik.

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top